Ξενοδοχειο & Πτηση

Χαλκιδική
Πληροφορίες περιοχής


Area Info - Halkidiki

Ένας τόπος όπου τα όνειρα σου γίνονται πραγματικότητα...

Η Χαλκιδική είναι ένας τόπος με σμαραγδένια κρυστάλλινα νερά και ατελείωτα χιλιόμετρα αμμουδιάς, με κοσμοπολίτικες παραλίες και κολπίσκους ερωτικούς που ξυπνούν όλες σου τις αισθήσεις. Το ελληνικό φως, τα παρθένα τοπία, τα χρώματα και τα αρώματα, η ενέργεια της φύσης, η παράδοση των γεύσεων, η απόλυτη χαλάρωση.

Το άρωμα του πεύκου αγγίζει την αλμύρα της θάλασσας και η ψυχή σου γαληνεύει μέσα από τις μυθικές ανατολές και τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα.

Ένας τόπος, με «τρία καλλίγραμμα πόδια» το καθένα με τη δική του ξεχωριστή γοητεία, τη δική του ιστορία, το δικό του παραμύθι. Την Κασσάνδρα ή Παλλήνη όπου διαδραματίστηκε η περίφημη Γιγαντομαχία, τη Σιθωνία του απόλυτου πράσινου και γαλάζιου, τον Άθω με τη μοναστική πολιτεία των είκοσι μοναστηριών.

Το Secret Paradise Hotel & Spa, είναι ένας ιδανικός προορισμός, μόλις 35 χλμ. από την πόλη της Θεσσαλονίκης στην δυτική πλευρά της χερσονήσου της Χαλκιδικής, σε ένα μικρό παράδεισο ανάμεσα στον καταπράσινο λόφο της N. Καλλικράτειας και στην παραλία με τα πεντακάθαρα νερά, με άμεση πρόσβαση σε όλους τους αρχαιολογικούς προορισμούς της Μακεδονίας.

Η Νέα Καλλικράτεια είναι μία κωμόπολη της Χαλκιδικής και πόλη του δήμου Ν.Προποντίδας.Ο μόνιμος πληθυσμός της είναι 6,204 κάτοικοι, οι οποίοι αυξάνονται κατά πολύ τους θερινούς μήνες και βρίσκεται σε υψόμετρο 20 μ.

Αρχαιολογικές έρευνες στη περιοχή έφεραν στο φως επιτύμβια στήλη με αέτωμα που απεικονίζει μια νεαρή γυναίκα με ένα περιστέρι στο αριστερό της χέρι (χρονολογείται στο 440 π.Χ.).

Το εύρημα αυτό φυλάσσεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.