Κράτηση Ξενοδοχειο & Πτηση

Εστιατόρια & Μπαρ - Ξενοδοχείο Χαλκιδικής Secret Paradise - Hotel in Halkidiki Secret Paradise / Restaurant & Bar

Απολαύστε τα γεύματα σας στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Χαλκιδικής Secret Paradise, τα οποία ετοιμάζονται με ποικιλία τοπικών προϊόντων άριστης ποιότητας.

Μπορείτε να απολάυσετε μία ποικιλία Μεσογειακών και Ελληνικών πιάτων στο εστιατόριο μας και διαπιστώσετε την υψηλή ποιότητα που διακατέχει το Secret Paradise Halkidiki Hotel.

Φυσικά πάντα μπορείτε να απολαύσετε κάποιο ποτό ή κοκτέιλ στο Μπάρ ή στο Roof Garden μας.

Για το πρωινό σας υποσχόμαστε παραδοσιακές γεύσεις: Μπουγάτσα, πίτες, μέλι χαλκιδικής καί άλλα πολλά...Δοκιμάστε το και το πρωινό  θα σας  γίνει μία απολαυστική συνήθεια στο Halkidiki Hotel Secret Paradise.

Αμφιτρίτη Spa

Ένα μοναδικό πολυτελές κέντρο σπα, διακοσμημένο σε Αρχαίο Ελληνικό Ρυθμό. Απολαύστε μία ξεχωριστή εμπειρία σε ένα χώρο αρμονικά σχεδιασμένο με μοναδικές τοιχογραφίες από την Αρχαία Ελλάδα και ονειρική ατμόσφαιρα.

Διαμονή

Εξαιρετική διακόσμηση και τέλειος σχεδιασμός, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των χώρων διαμονής, τα οποία μοναδικό σκοπό έχουν να σας χαλαρώσουν και να σας προσφέρουν μοναδικές , ειδυλλιακές διακοπές με θέα το Θερμαϊκό Κόλπο και τα Βουνά του Ολύμπου.

Συνέδρια

Το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσα συνεδρίου, στην οποία μπορεί να πραγματοποιηθούν ομιλίες, διαλέξεις και συναντήσεις. Βασικός εξοπλισμός διατίθεται, με την δυνατότητα διάθεσης έξτρα εξοπλισμού αναλόγως των αναγκών.