Κράτηση Ξενοδοχειο & Πτηση

Πληροφορίες περιοχής - Ξενοδοχείο Χαλκιδικής Secret Paradise

Area info by Secret Paradise Hotel in Halkidiki

Η Χαλκιδική είναι ένας τόπος, με σμαραγδένια κρυστάλλινα νερά και τα ατελείωτα χιλιόμετρα αμμουδιάς με κοσμοπολίτικες παραλίες και κολπίσκους ερωτικούς ξυπνούν όλες σου τις αισθήσεις. Το ελληνικό φως, τα παρθένα τοπία, τα χρώματα και τα αρώματα, η ενέργεια της φύσης, η παράδοση των γεύσεων, την απόλυτη χαλάρωση.

Το άρωμα του πεύκου αγγίζει την αλμύρα της θάλασσας και η ψυχή σου γαληνεύει μέσα από τις μυθικές ανατολές και τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα.

Ένας τόπος, με «τρία καλλίγραμμα πόδια» το καθένα με τη δική του ξεχωριστή γοητεία, τη δική του ιστορία, το δικό του παραμύθι. Την Κασσάνδρα ή Παλλήνη όπου διαδραματίστηκε η περίφημη Γιγαντομαχία, τη Σιθωνία του απόλυτου πράσινου και γαλάζιου, το Άθως με τη μοναστική πολιτεία των είκοσι μοναστηριών. 

Το ταξίδι στο όνειρο μόλις έχει αρχίσει...

Ένας τόπος όπου τα όνειρα σου γίνονται πραγματικότητα...

Το Secret  Paradise Hotel & Spa, είναι ένας ιδανικός προορισμός, μόλις 35 χλμ. από την πόλη της Θεσσαλονίκης στην δυτική πλευρά της χερσονήσου της Χαλκιδικής, σε ένα μικρό παράδεισο ανάμεσα στον καταπράσινο λόφο τηςN. Καλλικράτειας και στην παραλία με τα πεντακάθαρα νερά, με άμεση πρόσβαση σε όλους τους αρχαιολογικούς προορισμούς της Μακεδονίας.

Η Νεα Καλλικράτεια, είναι μία Κωμόπολη της Χαλκιδικής, και πόλη του δήμου Ν.Προποντίδας.

Ο μόνιμος πληθυσμός της είναι  6,204 κάτοικοι, οι οποίο αυξάνονται κατά πολύ τους θερινούς μήνες. 

Υψόμετρο έχει 20 μ.

Αρχαιολογικές έρευνες στη περιοχή  έφεραν στο φως επιτύμβια στήλη με αέτωμα που απεικονίζει μια νεαρή γυναίκα με ένα περιστέρι στο αριστερό της χέρι (χρονολογείται στο 440 π.Χ.). 

Το εύρημα αυτό φυλάσσεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Μπορείτε να απολαύσετε όλα τα παραπάνω κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Secret Paradise Halkidiki Hotel και να διαπιστώσετε γιατί θεωρούμαστε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής.

Αμφιτρίτη Spa

Ένα μοναδικό πολυτελές κέντρο σπα, διακοσμημένο σε Αρχαίο Ελληνικό Ρυθμό. Απολαύστε μία ξεχωριστή εμπειρία σε ένα χώρο αρμονικά σχεδιασμένο με μοναδικές τοιχογραφίες από την Αρχαία Ελλάδα και ονειρική ατμόσφαιρα.

Διαμονή

Εξαιρετική διακόσμηση και τέλειος σχεδιασμός, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των χώρων διαμονής, τα οποία μοναδικό σκοπό έχουν να σας χαλαρώσουν και να σας προσφέρουν μοναδικές , ειδυλλιακές διακοπές με θέα το Θερμαϊκό Κόλπο και τα Βουνά του Ολύμπου.

Συνέδρια

Το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσα συνεδρίου, στην οποία μπορεί να πραγματοποιηθούν ομιλίες, διαλέξεις και συναντήσεις. Βασικός εξοπλισμός διατίθεται, με την δυνατότητα διάθεσης έξτρα εξοπλισμού αναλόγως των αναγκών.