Κράτηση Ξενοδοχειο & Πτηση

Τοποθεσία -  Ξενοδοχείο Χαλκιδικής Secret Paradise

Secret Paradise &  Spa Hotel in Halkidiki βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, κοντά στο κέντρο της Ν. Καλλικράτειας και με άμεση πρόσβαση από το Αεροδρόμιο Μακεδονία (SKG)

 Το Secret Paradise Halkidiki Hotel & Spa βρίσκεται στην δυτική πλευρά της Χερσονήσου της Χαλκιδικής, με θέα το Θερμαϊκό Κόλπο και τα Βουνά του Ολύμπου, σε ένα μικρό παράδεισο ανάμεσα στον καταπράσινο λόφο της Καλλικράτειας και στην παραλία με τα πεντακάθαρα νερά.

Το Secret Paradise Hotel Halkidiki, απέχει 25 χλμ. από τον αερολιμένα Μακεδονία και 35 χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, με άμεση πρόσβαση σε όλους τους αρχαιολογικούς προορισμούς της Μακεδονίας.

Εκμεταλευτείτε τα πακέτα προσφορών μας και θα έχετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές όλο το χρόνο! 

 

Δείτε το Secret Paradise Hotel & Spa σε μεγαλύτερο χάρτη

Αμφιτρίτη Spa

Ένα μοναδικό πολυτελές κέντρο σπα, διακοσμημένο σε Αρχαίο Ελληνικό Ρυθμό. Απολαύστε μία ξεχωριστή εμπειρία σε ένα χώρο αρμονικά σχεδιασμένο με μοναδικές τοιχογραφίες από την Αρχαία Ελλάδα και ονειρική ατμόσφαιρα.

Διαμονή

Εξαιρετική διακόσμηση και τέλειος σχεδιασμός, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των χώρων διαμονής, τα οποία μοναδικό σκοπό έχουν να σας χαλαρώσουν και να σας προσφέρουν μοναδικές , ειδυλλιακές διακοπές με θέα το Θερμαϊκό Κόλπο και τα Βουνά του Ολύμπου.

Συνέδρια

Το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσα συνεδρίου, στην οποία μπορεί να πραγματοποιηθούν ομιλίες, διαλέξεις και συναντήσεις. Βασικός εξοπλισμός διατίθεται, με την δυνατότητα διάθεσης έξτρα εξοπλισμού αναλόγως των αναγκών.